Zwemschool De Dolfijn Assen

Zwemvaardigheid

Voor de zwemmers die hun zwem-ABC gehaald hebben, is het mogelijk om bij ons verder te gaan. Wij bieden namelijk ook zwemlessen aan voor de zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3.
Dit zijn zwemlessen voor de echte ‘zwemfanaten’. Daarnaast kan het behalen van de zwemvaardigheid diploma's ook gezien worden als een sport. Zwemmen is immers een van de meest gezonde manieren van bewegen!

Wat leer je zoal bij de zwemvaardigheidslessen:

Tijdens de lessen wordt hard aan de conditie gewerkt én worden de zwemtechnieken nog verder verbeterd en verfijnd.

Tarieven

De kosten voor de zwemvaardigheidslessen bedragen € 28,50 per maand. En dienen vóór de 1e van de komende zwemlesmaand over gemaakt te zijn op ons rekeningnr: NL17 RABO 0135 9709 54. Hiervoor geven wij 45 minuten per week les aan uw zoon/dochter.
Gedurende de 45 minuten is er voldoende tijd om alle zwemonderdelen te oefenen en tevens het uithoudingsvermogen te trainen.

Wanneer wij uw zoon/dochter oproepen om te komen zwemmen voor zwemvaardigheid (indien dit niet direct volgt op het C- zwemmen), geldt dit als het moment waarop wij een plekje voor uw kind vrijhouden. Vanaf dit moment bent u contributie verschuldigd.

Gedurende 1 maand per jaar bent u geen contributie verschuldigd. Dit betreft de langste zomervakantie maand (juli of augustus). In de vakanties is er (m.u.v de eerste zaterdag van de vakanties) géén les.

Mededelingen

Zoeken

Deze website gebruikt cookies Informatie