Zwemschool De Dolfijn Assen

Volwassenzwemles

Misschien heeft u het al tijden uitgesteld en bent u al lang van plan geweest om te beginnen. Hopelijk kunnen wij u uitnodigen om te beginnen met zwemles voor u als volwassene. De zwemlessen voor volwassenen zijn bedoeld voor mensen die angstig zijn in het water, vroeger niet de kans hebben gehad te leren zwemmen óf misschien wel nooit toegekomen zijn aan het behalen van een zwemdiploma.

Doel

Het doel van deze zwemlessen is om u (beter) te leren zwemmen, vertrouwder en zelfredzaam te maken in het water. Mogelijkheden zijn er om u op te leiden voor een diploma.

Hoe werkt het?

Natuurlijk gooien wij u niet gelijk in het diepe. Wij maken u eerst vertrouwd met het water door te oefenen onder leiding van een vaste en ervaren zwemonderwijzer.
U begint in ondiep water, zodat u geleidelijk vertrouwt raakt met het bewegen in het water. Wanneer u vertrouwd bent met het water, leren wij u de verschillende zwemslagen aan. U leert de schoolslag, de rugslag, de borstcrawl en de rugcrawl. Ook andere vormen worden u bijgebracht zoals drijven, onder water zwemmen en het aanleren van duiken.

Tarieven

De kosten voor het volwassen zwemles bedragen € 38,25 per maand en dienen voor de 1e van iedere zwemlesmaand overgemaakt te zijn op ons rekeningnr: NL17 RABO 0135 9709 54. Hiervoor geven wij u 45 minuten per week les.
Gedurende 45 minuten is er voldoende tijd om alle zwemonderdelen te oefenen en tevens het uithoudingsvermogen te trainen.

Wanneer wij u oproepen om te komen zwemmen, geldt dit als het moment waarop wij een plek voor u vrijhouden. Vanaf dit moment bent u contributie verschuldigd.

Gedurende 1 maand per jaar bent u geen contributie verschuldigd. Dit betreft de langste zomervakantie maand (juli of augustus). In de vakanties is er (m.u.v de eerste zaterdag van de vakanties) géén les.

Mededelingen

Zoeken

Deze website gebruikt cookies Informatie