Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | (06) 295 688 58

Sinds het bestaan van zwemschool de Dolfijn worden er zwemlessen gegeven op de locatie Vanboeijen te Assen. Dit zwembad is gevestigd op het terrein van Vanboeijen (Park Diepstroeten) en ligt in de wijk Assen-oost. 

Sinds februari 2014 maken wij gebruik van dit prachtig nieuwe zwembad op Park Diepstroeten. 

Het bad zal ook nu weer (zoals u dat van ons gewent bent) beschikken over een verstelbare bodem (tot 1.80 meter) en een zoutelectrolyse systeem. Dit laatste is een veiliger manier van het zuiveren van zwembad water. Het is beter voor je huid, ogen, longen etc. Gezonder dus voor uw kind(eren) maar ook voor onze medewerkers! Ook ligt de watertemperatuur hier hoger dan in de meeste zwembaden, zo rond de 32°.

Wil je graag zwemmen in Assen Oost? Geef dit aan op het aanmeldingsformulier. Zwem je al bij Zwemschool de Dolfijn, schroom dan niet om de wens voor het zwemmen op deze nieuwe locatie door te geven!

Het zwembad op Park Diepstroeten is zeer goed te bereiken vanuit o.a. Marsdijk, het centrum. Het zwembad is vanuit dorpen als Ekehaar, Loon en Rolde ook prima te bereiken.

Sinds maart 2010 geven wij zwemlessen in het zwembad van het MFA het Schakelveld in de wijk Baggelhuizen. Dit zwembad maakt gebruik van een zoutelectrolyse systeem. Zoutelectrolyse is beter voor de gezondheid, zorgt voor minder irritatie van de ogen en droogt de huid niet uit.
Deze locatie in Assen zuid is zeer goed te bereiken vanuit o.a. het centrum, de wijken Kloosterveen, Lariks, Noorderpark en Pittelo. Ook voor inwoners van Bovensmilde, Smilde en Norg is dit zwembad gemakkelijk te bereiken.

In het onderstaande rooster kunt u zien wanneer er zwemles gegeven wordt.

Realisatie Fontijn & Partners, Smilde