Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | (06) 295 688 58

- Afzwemmen Zaterdag 6 juli en Zondag 7 juli '19 TIJDSTIPPEN EN DIPLOMAS LEES VERDER

Er is binnenkort weer afzwemmen! Hieronder de aanvang-/afzwemtijden! De laatste keer afzwemmen voor de zomervakantie is voor verschillende diplomas op verschillende dagen.

Lees de onderstaande informatie dus zorgvuldig!

Datum: Zaterdag 6 juli 2019 Afzwemmen voor B en C Tijdstippen: 16.00-17.00

Datum: Zondag 7 juli 2019 Afzwemmen voor A Tijdstippen: 17.30-18.30

Locatie: de Bonte Wever. Er staan bordjes in de centrale hal van de Bonte Wever waar u mag wachten. IVM optimale doorstroom graag niet eerder dan een 15 minuten van te voren aanwezig (in de centrale hal van) bij de Bonte Wever!

Tijdstippen: Zie boven

Voor het afzwemmen lichting B-C, mag u gewoon doorlopen vanuit de centrale hal van de Bonte Wever naar de kleedkamers. Dus gelieve niet te wachten in de centrale hal. Maar.....wees niet te vroeg!!!.  U wordt door een van ons uit de kleedkamers gehaald.

De afzwemmers kunnen zich pas 5 MINUTEN voor het afzwemmen melden in het afzwembad. DUS WEES NIET TE VROEG IN DE BONTE WEVER. DIT VOORKOMT EXTREME DRUKTE EN ONNODIG WACHTEN.

Denkt u aan het overmaken van het diplomageld?! De kosten bedragen €20,00 en moet zijn overgemaakt op rekening nummer NL17RABO0135970954 van zwemschool de Dolfijn Assen ovv naam van het kind en het diploma waarvoor afgezwommen wordt.

 

Realisatie Fontijn & Partners, Smilde